Pages

Tuesday, March 29, 2011

Saya rindu...

Pelikkan....baru satu minggu dua hari tapi saya dah rindu rumah saya balik dah...
Tambah-tambah lagi bila si adik saya Nur Adlina Bt. Mohd Paiz yang memang sengaja nak menambah kerinduan dengan merekod dan mengambil gambar si Jibam a.k.a chigel a.k.a buncit dan beberapa a.k.a yg lain di dalam blognya . "Ok, akak suh ko post dia kat maktab ni, bila ko nak post hah!"

Btw...end of this week...rayau kat Melaka maybe boleh lepas rindu skit je asal dapat tgk sign board "Seremban - 50 km", walaupun hakikatnya tak berhenti pun kat Seremban...aduhai..sodeh2!!

Currently, selonggok ssignment memang tengah berlonggok kat atas meja. Disamping plug meja yang memang tak boleh dipakai yang sememangnya menambah lagi tekanan dan menguji kekuatan iman yang memang sentiasa dirasa sepanjang minggu ini secara consistent. Rasa marah yang mudah tercetus atas benda-benda yang kecil betul-betul menguji daya tahan sabar yang aku bentuk sebelum ni. Tapi aku bersyukur sebab semua emosi yang Allah bagi untuk aku rasa sepanjang minggu lepas sehingga minggu ni betul-betul memanfaatkan aku dalam nak bentuk diri sendiri. Haha....baru terasa "diri lebih baik dari semalam" hakhak!

And thanx a lot to adik yang post gambar2 Jibam kat blog because you have no idea on what i'd felt bila akak dapat tgk update si kecik tu...rindunye....

Miss u all and doakan akak dapat harungi tekanan yang tengah bertimpa-timpa nieh!

To mak n ayah, akak tujukan lagu ni khas ntuk mak n ayah...

video

Love u all!! <3
Related Posts with Thumbnails